sweeet!

hehe, min dag är nu räddad
Fick precis en inbjudan till spotify :) mehehheeee, fii fään. IN YOUR FAAACE!

fuck you very much

oh lord...har helt hjärnsläpp av det här med bloggande. Jag har ingen inspiration...det är ju rätt mycket jag går runt och tänker på varje dag och rätt många ämnen som jag diskuterar med folk, men jag vet liksom aldrig riktigt vilket av det som är intressant att skriva om...om ens något. Jag har sjunkit så lågt att jag nu med jämna mellanrum går in och läser vad lilla blondinbella har för sig, för att komma på ngt vettigt som jag kan nämna...ooh yes, fii fään! haha
Ni kan ju titta in på hennes blogg hon la nyligen upp ett litet sortiment av youtube klipp för att representera hennes långa karriär. Kanske värt att ta en titt på......NOT.
I vilket fall så tänkte jag försöka lägga upp lite låtar då och då.

Här kommer en ny favorit :) enjoy!
 

Lily Allen - Fuck You

Vad fan hände med evolutionen?

Det var ett jävla tag sen jag skrev nu och jag har fått en del klagomål från mina 4 läsare :)
Får väl skriva om ett ämne som jag funderat kring ett tag nu. Det här med att föda barn...

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det här med att kvinnor inväntar sina sista år eller månader innan klimakteriet för att då betala en läkare för att ta ut deras halvruttna ägg som redan passerat dess bäst före datum, för att sedan insaminera dem med sperma från gud vet vem, för att det inte pallar offra mer tid på att hitta en ordentlig någorlunda hygienisk och bra karl. Blir kanske istället någon liten finnig lth tönt vars enda inkomst kommer från att smeka salami för att sedan kunna lämna sin manliga slaggprodukt i en liten plastmugg.
Jag vet fan alltså...Hamnar jag i samma position så får jag väl tänka om, men än så länge känns det inte riktigt bra det här med att framtida generationer föds under så pass annorlunda omständigheter. Det känns som att vår gemensamma genpool förorenas av all denna teknologi som hjälper folk med svårigheter att skaffa barn. Det kanske finns en anledning till varför dessa människor inte borde skaffa barn? Jag kanske låter sjukt elak nu, för inte fan ska man ta ifrån dem denna glädjen med att skaffa barn. Men jag försöker tänka på längre sikt, vilket vi människor som ras oftast inte gör. Vi lever för stunden och vi lever för vår egen lycka.. Det jag kallar för natural selection kanske andra kallar för diskriminering, hehe.
I vilket fall så har jag de senaste dagarna läst lite artiklar som gjort mig smått äcklad och fundersam.

Först såg jag ju såklart den om "Kvinna föder 8 barn". Vad i helvete tänker den kvinnan med?! Är hon bara ute efter reklam och tv-kontrakt eller är hon bara besatt av barn? Oavsett vad fallet är så känner jag starkt att denna kvinna inte är lämpad för att ha så många barn....Måste dessutom tillägga att hon hade 6 barn sen tidigare, också via provrörsbefruktning. Vanligtvis så aborteras en del av fostrena bort när det är så pass många som börjat växa, för det medför stora risker för foster att vara så många i livmodern. Men neeeej, inte i Usa! Där strävar de fan bara efter att hamna i den där jävla guinessrekordboken!

Sen finns det ju en del artiklar där det verkligen handlar om folk som beter sig som att de vann sina barn på dagens keno eller något. Tex den med headlinen "3 åring rökte- mamman dömd för misshandel"
Behöver nog inte säga mer..

Till sist för att återgå till det jag inledde med. Vad tycker ni egentligen om detta?
"Eliza fyller 4, mamman 71"



Måste lägga till en låt som jag gått runt och lyssnat på idag. Har äntligen insett hur grymma the Sounds är. Jag var nog inte riktigt mogen för deras musik när det var som populärast, men nu så!


The Sounds - Mine For Life

haha

ja, alltså med tanke på att jag inte pallat skriva ett inlägg på väääldigt länge så kan ni väl kanske läsa en annan blogg tills jag får tillbaka min inspiration :)

here it is, enjoy!

www.rustowski.com

RSS 2.0