pannkakor....where art thou??

aaah, fy helvetes fäään.

Jag har gått runt och varit sugen på pannkakor i snart 2 veckor och har fortfarande inte gjort några. Vad är fel på mig?
Jag misstänker att det har att göra med att jag vet att det inte finns någon oboy hemma (jag har alltid oboy på mina pannkakor) så omedvetet så tar det emot, eftersom jag inte vill bli besviken när jag sedan öppnar den toma oboyboxen :(

Imorgon så ska jag ta tag i mitt liv igen. Jag har antecknat en massa i min kalender. Imorgon ska jag till skolan, sedan träning och imorgon så SKA jag banne mig köpa hem oboy och frossa i pannkakor! 

jaaooo godnatt!

och njut av lite bilder




























flottig..eh jag menar svettig

jag kom precis hem.
Har varit och tränat med syrran. Det var rätt skönt faktiskt. Jag tränade igår med, men idag hade jag nästan bättre ork. Nu känns mina ben som två stockar alltså...blev lite för mycket benträning.

och vad händer i helgen? jo, jag ska på förfest på fredag hos en ny klasskompis och sedan eventuell utgång i malmö. På lördag blir det födelsedagsfirande av en polare som jag kallar Lilltobbe :) Vi ska käka på Victors på lilla torg sen eventuell utgång.

dock gäller ju bara en "eventuell utgång" för min del eftersom jag är för gammal för att gå fullt ut två kvällar i rad, haha

Fan jag måste berätta om en incident som handlar om Lilltobbe. De flesta av er har ju redan hört den eller tom var på plats när det hände.

Han ringde mig när jag var på en förfest och ville att jag skulle komma ut och snacka med honom. Jag lägger på och börjar klä på mig. Någon av mina polare frågar typ varför jag ska gå ut och jag säger typ
"jaa, alltså det är lilltobbe...han ska väl gnälla om någon brud som han är på g med...hehe, det är typ sånt vi brukar snacka om...jag ger honom typ råd"

och jag bara forts babbla...minns inte riktigt allt som sas eftersom förfesten hade varit ganska långt gången.
Men så sa jag dessutom "jaa, han är nästan som en lillebror som jag måste guide-a genom livet...blablalbla"

Sedan kommer jag ut till honom och han räcker upp sin mobil och jag ser ett foto av mig lysa på mobilen...

"jaa, du kanske borde lägga på luren innan du börjar babbla på om mig.."

hahahaha....oooh lordie, som jag skämdes. Men men det är löst nu, han kan ta sånna dissar :) det är ett sådant förhållande vi har liksom. Vi säger elaka saker till varandra och sedan skrattar vi.

Nu måste jag duscha fän. Svetten har ju redan torkat in och jag vill inte riskera att jag snart blir så trött så att jag går och lägger mig flottig och äcklig.


Jag vill hänga med Seeeraaah snart, men har så mycket att göra i skolan nu. Om du läser detta sarah så kommer jag gärna till K-town nästa vecka istället :) om jag får?

godnatt, puss!

en ofräsch Agnes
(ett skånskt ofrääechh...och inte ofrässssh)




en ny kväll

orkar inte tänka på politik mer..
ni kanske får ett gott skratt av lite roliga bilder istället.

Alltså den första bilden är så jävla grym. Jag satt på en juridikföreläsning när den poppade upp i mobilen och trodde att jag skulle dö. Fick hålla tillbaka mitt skratt så mycket så jag började gråta...sen visade jag Eskil också som satt bredvid och det smittade av sig direkt.
Måste ju nämna att min hjärna var lagom trött...







Bara jag som tycker att bebisen påminner om "the sith" i star wars? haha













Ett fint minne förvandlades till shreks fula syster







nyval är det enda rätta!

Ja, det kanske låter extremt men jag tål inte tanken på att ett gäng jävla rasister ska få sitta i riksdagen. Våra skattepengar ska inte gå till att betala ut löner till gamla nynazister...helt jävla sjukt.

Jag försöker att inte tappa hoppet om ett solidariskt sverige. Förstår inte folk hur bra vi har det eller?! Vi har ett rikt starkt land som har råd att ta hand om de svaga. Låt inte några högerextremister att övertala er om något annat. Det finns folk som utnyttjar välfärdssytemet, men om ni tror att det bara är invandrare så är ni fett ute och cyklar. Det här problemet finns i alla länder, tyvärr. Men känns det inte bättre att försöka ta hand om ALLA och inte låta några rötägg förstöra en så god tanke?

Jag ska vara helt ärlig nu. Ni kanske tror att jag röstade i det rödgröna blocket nu efter att jag använt ord som "solidaritet" och ta hand om de svaga. Jag röstade på centerpartiet. Tro det eller ej. Jag tycker att jag har tagit mitt ansvar i år och verkligen läst på om alla partier. Det är sant som de säger. Skillnaderna är mycket mindre nu än tidigare mellan blocken så det var ett jävla dilemma för mig. Jag funderade länge på Mp, folkpartiet, socialdemokraterna och till sist centern. Jag valde inte efter min plånbok! Det enda egoistiska i mitt val av parti var deras engagemang för kvinnligt entreprenörskap. Men först och främst så var det ren taktikröstning. Jag utgick från att alliansen skulle vinna och jag var lite orolig för att centern skulle falla ur.

Ni som känner mig vet hur jag har känt för Maud Olofsson tidigare...Jag har sagt saker som "jag kommer aldrig rösta på centern"..."jag får fan rysningar av Mauds röst" haha


Men jag känner mig inte som en hycklare. Jag kan idag erkänna att hon har övertygat mig om att hon är en duktig politiker. Hon är en stark kvinna i en miljö dominerad av män. Hon tog oss igenom en kris (saabaffären osv)
Det enda jag kunde fokusera på var att jag ville inte att alliansen skulle förlora en så bra kvinnlig politiker.

Taktik röstandet på kd och centern i övrigt var ju också ett knep för att trycka undan sd.

Jag känner fett obehag nu ialf. Har nog aldrig känt mig så mycket som en invandrare som jag gjorde igår och idag. Jag satt och kollade på hela valvakan och kände att mitt hjärta öppnades upp för alla partier som öppet visade sitt förakt mot sd. Verkligen alla partier, förutom sd såklart, har något väldigt bra att komma med. Något som jag aldrig trodde att jag skulle säga...men jag fick fan en hel del respekt även för Lars Ohly, för den vrede och engagemang som han visade..det var beundransvärt.

Så döm mig inte om mitt val av parti. Vi har alla olika anledningar och det var som om mina ögon öppnades upp för allra första gången vad gäller politik. Jag kommer aldrig mer dömma folk efter vilket parti de röstar på. (såklart fortf endast de icke främlingsfientliga) För jag har nu insett vad man ska vara rädd för och vad man ska lägga fokus på istället. Så nu hoppas jag att de 7 andra partierna löser det här tillsammans och ser till att vi tar hand om vårt land med kärlek och inte hat!

 Jag röstar på vilket parti som helst just nu bara jag slipper SD!

RSS 2.0